Stambena zgrada u Doža Đerđa 63 je u izgradnji, požurite i kupite sebi stan___Stanovi u zgradi na uglu Djordja Rajkovica i Jug Bogdana su svi rasprodati - nema više slobodnih stanova

Zadovoljni klijenti

Preduzeće CITY HOLDING iz Novog Sada je sposobno da ispuni sve zahteve svojih klijenata u smislu prodaje stanova kako u Novom Sadu tako i šire, kvaliteta gradnje stanova, poštovanja ugovorenih rokova, cena stanova i da izađe u susret svakoj želji kako bi naši kupci bili zadovoljni.

Preduzeće CITY HOLDING je na lokacijama u Novom Sadu: Trg Komenskog 6, Cara Dušana 63, Vojvode knićanina 28, Antona Čehova 1, Zorana Petrovića i Bogoboja Atanackovića 14- 16  izgradilo nekretnine tj. stambene objekte kolektivne gradnje koji se sastoje od stanova u dogovorenom roku od 9 meseci a svaka nekretnina sa svim stanovima je i uknjižena pre same realizacije odnosno prodaje stanova.

Investiranje, izgadnja i prodaja stanova - poslovanje CITY HOLDINGA

Preduzeće ‚‚CITY HOLDING" iz Novog Sada na tržištu posluje od 2007 god. i bavi se isključivo investiranjem stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova kako u Novom Sadu tako i šire. Uz naš stručni tim i menadžment dostigli smo vrhunac u kvalitetu gradnje stanova u Novom Sadu.

Kupite kod nas stan i uđite u bezbrižan san!

<p>Preduzeće ‚‚CITY HOLDING" na tržištu posluje od 2007 god. i bavi se isključivo investiranjem-stambeno poslovnih objekata. Uz naš stručni tima i menadžment dostigli smo vrhunac u kvalitetu gradnje.</p>
Moto preduzeća koje se bavi prodajom stanova u Novom Sadu - Jer mi gradimo da traje

Copyright © CITY HOLDING, Novi Sad, Srbija, 2013, sva prava zadržana.