Stambena zgrada u Doža Đerđa 63 je u izgradnji, požurite i kupite sebi stan___Stanovi u zgradi na uglu Djordja Rajkovica i Jug Bogdana su svi rasprodati - nema više slobodnih stanova


Stambena zgrada se nalazi u starom jezgru Novog Sada na parceli 4170/1 k.o. Novi Sad I pripadajući naselju Podbara.

Zgrada sa stanovima je u neposrednoj blizini velikih gradskih saobraćajnica: Beogradskog keja, Venizelisove i Temerinske ulice.

Planirani razvoj saobraćajne mreže u Novom Sadu od strane Urbanizma a probijanje Ulice Koste Šokice zbog spajanja Venizelosove i Bulevara Jaše Tomića, kao alternative Partizanskoj ulici, te probijanje Ulice Pavla Stamatovića ka Žeželjevom mostu.

Spratnost zgrade sa stanovima je Su+P+3+Pk i Su+P+4+Pk.

Zgrada sadrži 35 stanova različitih struktura, gde svako za sebe može nešto da pronađe.

Zgrada sa stanovima se takođe nalazi 250m od Doma Zdravlja u ulici Jug Bogdana.

Almaška crkva je sagrađena i osvećena 1797. godine, a potpuno završena 1808. i ona je najveća pravoslavna crkva u Novom Sadu.

U blizini zgrade sa stanovima nalaze se više vrtića predškolske ustanove “Radosno detinjstvo”: “Đurđevak”, “Veverica”, “ Zlatna greda” “Čarobnjak” ( u samoj ulici), kao i dve osnovne škole: “Ivan Gundulić” i “Đura Daničić” kao I srednja Saobraćajna škola “Pinki”.

Potrebno je ukazati da se u neposrednoj blizini zgrade sa stanovima nalazi veliki “Idea” supermarket, “Univerexport” 200 m od zgrade, kao i “Kvantaška pijaca” sa najširim asortimanom kućnih artikala, “Riblja pijaca” gde svoje domaćinstvo možete uvek snabdeti svežim namirnicama koje su Vam na dohvat ruke.

Dve autobuske linija, broj 5 Temerinski put-Centar-Avijatičarsko naselje, kojom se dolazi do najpoznatije novosadske Najlon pijace, kao I linija broj 6 Podbara-Centar-Adice.

Kada budete hteli da predahnete možete popiti kafu u Dunavskoj ili Zmaj Jovinoj ulici koja se nalazi samo 15 minuta od naše zgrade sa najkvalitetnijim izgrađenim stanovima ili pak svoj mir pronaći šetajući Sunčanim kejom i osetiti čari koje sa sobom nosi druga po veličini evropska reka Dunav dok na svom putu protiče kroz naš grad.

Moto preduzeća koje se bavi prodajom stanova u Novom Sadu - Jer mi gradimo da traje

Copyright © CITY HOLDING, Novi Sad, Srbija, 2013, sva prava zadržana.