Stambena zgrada u Doža Đerđa 63 je u izgradnji, požurite i kupite sebi stan___Stanovi u zgradi na uglu Djordja Rajkovica i Jug Bogdana su svi rasprodati - nema više slobodnih stanova

U toku je izgradnja stanova koji će biti na prodaju - Novi Sad, Vojvode Knićanina 28

U toku je izgradnja nekretnine koja se sastoji od stanova i koja je započeta 15.novembra u jednoj od prestižnijih lokacija u Novom Sadu na uglu Trga 27.marta, Vojvode Knićanina 28. Iz svih dnevnih soba stanova pruža se pogled na prelepo uređeni park. Ovo je jedna od izuzetno mirnih lokacija u Novom Sadu i time je idealna za porodični život.

Iskoristite svoju šansu za kupovinu prave nekretnine koja se sastoji od stanova na ekskluzivnoj lokaciji u Novom Sadu i koja je opremljena izuzetno kvalitetnom opremom.

Vojvode Knićanina 28 je prestižna lokacija za prodaju stanova u Novom Sadu

Lokacija nekretnine Vojvode Knićanina 28 je na uglu Trga 27 marta, ušuškana u mirnom i idiličnom okruženju sa pogledom na park i drvorede. Jedna je od retkih lokacija na Grbavici- Jodnoj banji koja Vam pruža potpuni mir lišen bilo koje vrste buke. Nekretnina je okružena je prelepim ulicama koje krase Novi Sad i u kojima se nalaze individualni stambeni objekti. Spratnost nekretnine koja je u izgradnji je P+2+Pk i ukupno ima 14 stanova koji će biti izgrađeni i opremljeni po najvišim standardima.

 
Moto preduzeća koje se bavi prodajom stanova u Novom Sadu - Jer mi gradimo da traje

Copyright © CITY HOLDING, Novi Sad, Srbija, 2013, sva prava zadržana.